Den viktigaste etikettregeln

Etikett handlar egentligen om att inte vara otrevlig mot andra samt att inte besvära andra mer än nödvändigt.

Tex att försöka ge order eller rättfärdiga en annan människa är en av etikettreglernas värsta fiende. Att ge order är att försöka sätta sig på andra människor och det är en mycket etisk brott. Att rättfärdiga en människa dvs tala om för en människa att den personen gör fel är en av de värsta brotten.

Jag var förut delägare med en jubelidiot som gjorde ovan brotten varje gång hon mötte mig och på det trodde att hon visste vad hon gjorde. Hon hade en diagnos fick vi veta försent tyvärr och då var vårt gemensamma bolag redan på väg till konkurs tack vare denna människa.

En kommentar

  1. Hej och Välkommen till Blogbiz här kan du tjäna pengar via Exodox Factory AB. Maila [email protected] så får du mer information.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *