Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vill resa till värmen

Längtan

Just nu så längtar jag efter att få sätta mig på ett plan, ta ett glas bubbel och fira att jag har semester. Och efter några timmar gå ut ur planet och känna värmen på mina kinder. Den där underbara känslan när värmen slår till när man kommer ut är någonting man aldrig glömmer.

Men om jag ska vara ärlig så känns det fortfarande lite läskigt att beställa och boka en resa. Vågar man det ? Jag ser att det är många som åker eller har varit utomlands på dom sociala medierna. Ok, det är inte så mycket folk på planen eller på hotellen. Och då kan också utbudet på hotell och restauranger vara densamma. Vissa verkar ha haft tur och inte märkt någon skillnad på utbuden, men vissa verkar ha blivit glada om dom fått en smörgås till frukost.

Sen får man tänka på var man vill åka för det är inreseförbud till Sverige för icke nödvändiga resor utanför EU. Och då kan man ju få problem att komma hem.

Men det finns massor av information på nätet där man kan läsa om man ska resa utomlands. Och där kommer jag nu samla så mycket information som jag bara kan.

Lämna ett svar

Till startsidan