Skip to content
Okategoriserade

Det behöver inte vara så avancerat

Ta det du har hemma

Sitter du och planerar din midsommar och hur du ska duka inför din midsommarlunch?! Ta det du har hemma och gör det inte så avancerat. Jag lovar att du har det mesta hemma redan så att du slipper handla en massa nytt.

Om du har bestämt dig för var ni ska sitta och har ställt fram bord och stolar så behövs det egentligen bara lite tyg för att göra det riktigt fint. Och du kan ha flera dukar på samma bord samtidigt. En under och en ovanpå som en lång löpare över hela bordet. Och den behöver absolut inte ligga helt slät och fin utan lägg den mitt över hela bordet och låt den lägga sig som den vill. Sen kan du placera blommor, ljus, mat och annat ovanpå den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *