Skip to content
Okategoriserade

Det finns en hel del idag

Varför inte konstgjorda?

För några år sedan var det nästan tabu att både köpa och erkänna att man hade konstgjorda blommor hemma. Men i dag finns det så många fina och många butiker som säljer dom. Och har man ett ganska mörkt rum eller man vill piffa till sin altan så det känns som utomlands – varför då inte köpa det ?!

Jag har en del vänner som tex har satt upp en del palmer runt sin pool bara för att det ska kännas lite mysigt. Och man kan ju använda dom sedan inne under hösten och vintern. Att sätta in en konstgjord palm på toaletten är också mysigt. Eller varför inte i din klädkammare.

Sen när du ska sätta ut dom på sommaren är det bara att ställa dom i duschen ifall dom har blivit dammiga.

I dag har jag 0ckså sett flera som har konstgjorda pelargoner hängande i sin trädgård. Man vet kanske att man ska åka bort en längre tid och då är det ju bra om det hänger lite “färska” fina blommor utanför dörren. Eller stående i fönstret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *