Skip to content
Okategoriserade

Servera konst i kaffekoppen

Man kan försöka hemma själv först

I dag kan man få ett riktigt konstverk när man är ute på kafeterior och beställer en kaffe latte till exempel. Man blir riktigt imponerad varenda gång och visst skulle man vilja göra det själv om man har gäster hemma. Visst kan man gå barista utbildningar, men man kan också träna lite hemma och jag tror att den lättaste är att göra ett hjärta. Nedan konstverk är nog någonting som man får lära sig längre fram eller få någon att visa.

Jag har hittat flera filmer på nätet som man kan titta på om och om igen för att lära sig att till exempel ett hjärta eller ett löv. Det är lättare att titta på filmerna än att försöka skriva i text hur man gör. Som tex : när du har skummat din mjölk häller du den försiktigt i mitten av koppen. Sen för du din mjölkkanna från dig så att det bildas en spets. Det låter inte klokt och som sagt svårt att skriva i text.  För bästa resultat ska man använda den vanliga standard mjölken. Mjölk med högre fetthalt i sig är lättare att göra skum med än dom med lägre fetthalt. Eller så köper man helt enkelt lattemjölk som är gjord för att skumma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *