Skip to content
Okategoriserade

Nakenkatter

Så lena och roliga

Har ni någonsin träffat en nakenkatt ? Eller rättare sagt sphynx som den heter. Dom är otroligt lena i pälsen, eller nä, dom har ingen päls. Det är därför dom kallas för nakenkatt.

En nakenkatt kan vara ute om dom får kläder på sig. Och på sommaren kan dom bli solbrända och då måste man hålla deras hud fet och smidig. Jag träffade en kompis som har en nakenkatt och dom är så speciella så jag satt bara och tittade på den. Uppmärksamhet är något som dom tycker om och dom vill vara i centrum hela tiden. Och får dom inte det så ser dom till att dom får det.

Katter är precis som hundar. Dom kan vara rätt dyra och det beror på var dom kommer ifrån och vilken uppförde som avlar dom. Dom kanske har en gedigen stamtavla och kan då kosta upp till 25 000 kronor. Och hade jag en sådan katt skulle jag inte våga ha den ute. Om man inte har den i koppel.

Man kan ta en hel del häftiga kort pp dom här katterna då dom har ett väldigt speciellt utseende. Dom kan till och med se riktigt läskiga ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *